Bosna Hersek Büyükelçiliği Müsteşarı ve Irak Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı’ nın Üniversitemize Ziyareti

“Bosna Hersek Büyükelçiliği Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Sabit Subasiç üniversitemiz rektörü Sayın Prof.Dr. Metin Doğan’ı makamlarında ziyaret ettiler. Toplantıda, iki ülke arasındaki tarihi köklü ilişkilere eğitim alanında nasıl katkıda bulunulabileceği konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.”

Irak Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Sayın Necmeddin Muhsin Abbas Bayatlı ve beraberindeki heyet, üniversitemiz rektörü Sayın Prof.Dr. Metin Doğan’ı makamlarında ziyaret ettiler. Görüşmede iki ülke arasındaki, başta eğitim ile ilgili konularda işbirliğinin nasıl geliştirilebileceği konuşuldu.