1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED)

17 Aralık 2012 Pazartesi günü Ankara-İvedik OSB Fuar alanında gerçekleşen “1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED)” etkinliğine Üniversitemiz proje ortağı olarak katılım sağlamıştır. Fuar alanında REKMER’in stand açarak katıldığı programa Rektörümüz Prof. Dr. Metin DOĞAN katılmış ve çaılış konuşmasında bulunmuştur. Ayrıca, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah KAFKAS ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet CEYLAN katılım sağlamıştır. Üniversitemiz İşletme Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nde öğretim üyelerinin katılımları olmuştur. Ayrıca, Medikal Sektörün Mevcut Durumu ve Stratejileri Panelinde İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet BARCA ve bir diğer panel olan Ar-Ge Merkezinin Konumlandırılması panelinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU moderatör olarak görev almıştır.

1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 1 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 2 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 3 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 4 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 5 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 6 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 7 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 8 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 9 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 10 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED) 11 1. İvedik Medikal Cihaz Üreticileri Proje Pazarı (PROJEMED)