Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu “Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi”nde üniversitemiz öğrencileri ile birlikte temsil edilmiştir.

2-3 Ocak 2013 tarihinde Ankara’da yapılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu “Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi” toplantısına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve çok sayıda davetli katılmıştır. Zirve’ye 30 farklı ülkeden katılım olmuştur ve 2 Ocak’taki ödül töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Bulut, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Selami Akkuş ve Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatih Uşan hocalarımız da bulunmuşlardır. Zirve’nin 2. gününde üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Nurdan Duman hocamız “Türkiye ve Dünya’daki Evlilik ve Aile Danışma Programları” konulu sunum yapmışlardır. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yr. Doç. Dr. Ender Şimşek hocamız ile birlikte üniversitemizin 60 öğrencisi ile Zirve’ye katılarak üniversitemizi temsil etmişlerdir.