İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemizin “Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi” Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN, Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet KANKAL, Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa ORÇAN, Bölüm Başkanları, Öğretim Elemanları ve yaklaşık 750 öğrencinin katılımı ile Ankara Çamlıdere çevresinde gerçekleştirildi. Gezide Çamlıdere İlçesi’nde yer alan Şeyh Ali Semerkandî Müzesi ve Türbesi’nin yer aldığı külliye ile Aluçdağı Yaylası Millî Parkı ziyaret edildi. Gezi programı katılımcılarına Çamlıdere Kaymakamı Sayın Aydın ERDOĞAN ve Belediye Başkanı Sayın Caner CAN’ ın daveti üzerine ilçede yer alan Çamlıdere Kültürevi ve bunun yanında bazı kültür mekânlarına ziyaret gerçekleştirildi. Gezi esnasında Belediye binasında yer alan ve ileride açılması planlanan Oyuncak Müzesinin ve dünyada 3 adet olan, Türkiye’de ise ilk olduğu belirtilen Doğa ve Hayvan Müzesi için toplanan ve hazırlanan mekanlar ve bunun dışında belediyenin kültür ve tarih çalışmalarının yer aldığı ürünler Belediye başkanı tarafından tanıtıldı.

Bu gezi sırasında değerli hocalarımıza, öğrencilerimize ve göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Çamlıdere Kaymakamı Aydın ERDOĞAN’ a, Belediye Başkanı Caner CAN’ a ve ilgililere çok teşekkür ederiz.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 1 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 2 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 3 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 4 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 5 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 6 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 7 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 8 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 9 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 10 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 11 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi 12 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çamlıdere Tarih, Kültür ve Çevre İnceleme Gezisi