‘Ermeni Meselesi ve Türkiye’ Paneli

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü ile Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi ortaklığında “Ermeni Meselesi ve Türkiye” başlıklı panel 21.04.2016 Perşembe, saat 14:00’da Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Panelde Prof. Dr. Ahmet KANKAL (Üniversitemiz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı), Doç. Dr. Yıldız DEVECİ BOZKUŞ (Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi), Berna YILDIRIM (Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni) sunumlarını gerçekleşirecektir. Panele Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN (Üniversitemiz, Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Müdürü) oturum başkanlığı yapacaktır. Tüm akademisyen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Panel Başlığı : “Ermeni Meselesi ve Türkiye”

Tarih/saat : 21.04.2016 (Perşembe) / 14:00

Yer : Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu Lisesi Konferans Salonu

Eskişehir yolu 29.Km. Yukarı Yurtçu Mah.Toki Turkuaz Evleri 4314. cad. no5 ETİMESGUT

NOT: Cinnah Yerleşkesinden saat 11:30’da servis kalkacaktır.