Sayın Rektörümüzden TAI’ye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin DOĞAN TAI Genel Müdürü Muharrem DÖRTKAŞLI’yı ziyaret etti.

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli ÇELİK ve Öğretim Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette TAI’nin geliştirdiği ATAK ve HÜRKUŞU Helikopterleri hakkında TAI yetkililerinden bilgi alındı.

Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerine yönelik işbirliği imkanlarının görüşüldüğü ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.