Üniversitemizin Merkez Araştırma Laboratuvarı Temel Atma Töreni

Üniversitemizin Merkez Araştırma Laboratuvarı Temeli Atıldı

Üniversitemiz Merkez Araştırma Laboratuvarı’nın temeli yapılan dua sonrasında kesilen kurban ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN tarafından atıldı.

Ankara’da sağlık alanında birçok eksiği kapatma adına yapılacak araştırmaların merkezi olacağını ifade eden Sayın Rektörümüz, Üniversitemizin 2023 Vizyonunda Dünyada ilk 5 üniversite arasında olma yolunda bu tür yatırımların devam edeceğini belirtti.

2016 Aralık sonunda bitirilmesi planlanan 5260 m2 oturma alanı olan Merkez Araştırma Laboratuvarı’nda çalışmalar hızla devam etmektedir.