Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz’e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya

Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA)’nun Himayelerinde gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’na 23 ülkeden 324 buluş katılım sağlamıştır.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Onursal Himayesinde, Türk Patent Enstitüsü’nün ev sahipliğinde düzenlenen, buluş ve inovasyon konusunda ülkemizin tek uluslararası etkinliği olan “İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı” ISIF’16’da , Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Biyofizik AD ve Elektronöfizyoloji Lab Y. Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz Türk Patent Enstitüsü başvurulu buluşu “Multimodal Medical Imaging And Archiving System For Disease and Therapeutic Approaches” ile Bronz Madalya almıştır.

05.03.2016 gecesi İstanbul Kongre merkezinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Sayın Prof. Dr. Habip Asan, IFIA Başkanı Alireza Rastegar ödül törenine katılım göstermiştir.

Öğretim üyemizi göstermiş olduğu bu uluslararası üstün başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz'e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya 1 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz'e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya 2 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz'e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya 3 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz'e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya 4 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Akdeniz'e, İstanbul Uluslararası Buluş Fuarında Bronz Madalya