REKMER Girişimcilik Eğitimleri

Üniversitemizde Küme Akademisi ve Rekabet Araştırmaları Merkezinin (REKMER) öncülüğünde üç dönemi tamamlanan REKMER Girişimcilik Eğitimlerinin 4. sü başlayacaktır.

Girişimci bir üniversite olma vizyonuyla hareket eden üniversitemize yakışacak, kapsamlı bir eğitim programı olan Girişimcilik Eğitimlerine, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve öğretim üyeleri katılabilir. Bu eğitimlerle katılımcıların girişimcilik konusunda gerekli kavramsal altyapıyı öğrenmeleri ve bu teorik bilgileri pratik hayata nasıl uygulayabileceklerini görmeleri sağlanacaktır. Toplam 3 ay sürecek olan programa her disiplinden öğrenciler ve akademisyenler başvurabilir. Eğitimler hem akademiden hem de özel sektörden isimlerden oluşan deneyimli bir kadro tarafından verilecektir.

3 ay sürecek bu kapsamlı eğitimde aşağıdaki dersler verilecektir:

* Girişimciliğin Temelleri

* İş Modellemesi

* Tecrübe Paylaşımı

* Etkili Sunum

* Liderlik ve Yönetim Becerileri

* Mentorlük Uygulaması

* Strateji

* Bilişim Alanında Girişimcilik

Yalnızca Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerine ve akademisyenlerine yönelik olan bu eğitimde siz de yer almak istiyorsanız acele edin.

Son başvuru tarihi: 2 Mart 2016 23:59

Mülakat tarihi: 4 Mart 2016

Eğitimler ücretsizdir. Haftaiçi ve saat 17.00’den sonra yapılacaktır.

Başvuru için: http://rekmer.org/girisimcilik-egitimi/