Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübünden Ankara’da Sergi

Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübü’nün organizasyonunda 22 – 29 Şubat 2016 tarihleri arasında Kızılay Metro Sanat Galerisi’ndeki organizasyonda “Sonbaharın Sizdeki İsmi” ulusal fotoğraf yarışmasındaki fotoğraflar sergilenmektedir.

Sergide, birçoğu Üniversitemiz öğrencileri tarafından çekilen fotoğrafların yanında Anadolu Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi öğrencilerinin fotoğraf çekimleri yer almaktadır.

Hafta boyunca yüzbinlerce insanın geçtiği, insan trafiğinin yoğun olduğu Kızılay Metrosu’ndaki sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Fatih UŞAN ziyarette bulundular.

Sayın Rektörümüz Ankara’nın köklü fotoğrafçılarından, üç kuşaktır fotoğrafçılıkla uğraşan bir ailenin üyesi olan ve Mehmet TURGUT gibi bir fotoğrafçıyı yetiştiren Ahmet TURGUT’ a, “Sonbaharın Sizdeki İsmi” yarışmasında jüri üyesi oldukları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Sergide emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.