Üniversitemiz Fatoni University ile İkili İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Tayland Krallığı’nda bulunan Fatoni Üniversitesi Rektörü Asst. Prof. Dr. İsmail Lutfi Japakiya, Rektör Yardımcısı Asst. Prof. Dr. Sukree Langputeh ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Ali Seçer, Dış İlişkiler Koordinatörü Uzman Damla Bülbüloğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette, Üniversitemiz ve Fatoni Üniversitesi arasında işbirliği imkanları ve gerçekleştirecek ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşmelerin ardından Üniversitemiz ve Fatoni Üniversitesi arasında ikili işbirliği anlaşması imzalandı.