1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi

Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (ULİSA) ve Akademik Dayanışma Topluluğu (ADT) tarafından 28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Muhsin Kar, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kankal ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (ULİSA) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan’ın, Prof. Dr. Muhsin Kar’ın, Prof. Dr. Ahmet Kankal’ın ve Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’in açılış konuşmaları ile başlayan kongrede Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden öğrencilerin yoğun katılımı dikkat çekti.

Kongre sunumları, sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında farklı konuları dile getiren bildirilerden oluştu. Kongrenin ana teması ‘Türk Siyasetinde Gündem’ , kongrenin alt başlıklarını ise ‘Dış Politika’ , ‘İç Politika’ ve ‘Hukuk’ konuları oluşturdu

Kongrede sunumlarını yapan öğrenciler, katılımcılara sunumlarıyla iki gün boyunca seslerini duyurma fırsatı bulmuş oldu. Kongre, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesindeki ilk Öğrenci Kongresi olması nedeniyle de oldukça ilgi gördü. Bu kongre ile ULİSA ve ADT Üniversitemiz çatısı altında gelecek yıllarda daha büyük kongreler düzenlemeyi ve üniversitemizin nihai hedeflerinden olan Akademik gelişime katkı sağlamayı amaç edinmiştir. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi gelenekselleşecek ve devamlılık arz edecektir.

1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 1 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 2 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 3 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 4 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 5 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 6 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 7 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 8 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 9 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 10 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 11 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 12 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 13 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 14 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 15 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi 16 1. Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi