Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin DOĞAN ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Metin ORHAN Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı Ankara Evi’nde ziyaret etti.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ilçe hakkında bilgi verdi, daha detaylı bir şekilde Akyurt’u tanımaları için birer Akyurt kitabı hediye etti. Sayın Rektörümüz de Belediye Başkanı Ayantaş’a Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin plaketini takdim etti. Başkan Ayantaş nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımıza teşekkür etti.