2 Irak Üniversitesinden Üniversitemize Ziyaret

Irak Cumhuriyeti’nden Kerkük’te bulunan Telafer Üniversitesi ile Ramadi’de bulunan Al Anbar Üniversitesi’nden gelen heyet Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile Prof. Dr. F. Vehbi Çelebi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Ali Seçer’in bulunduğu ziyarette, gelen misafirlere Üniversitemiz hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret kapsamında, Üniversitemiz ile Telafer Üniversitesi ve Al Anbar Üniversitesi arasında geliştirilebilecek işbirliği alanları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.