Üniversitemiz PTT ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan Heyet, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’i makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemiz ve PTT hakkında tanıtımlarının yapıldığı ziyarette; Üniversitemiz ile PTT arasında geliştirilecek ortak projeler ve eğitim programları işbirliği çalışmalarını içeren ikili işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, Ülkemizin önemli kuruluşlarından birisi olan Posta ve Telgraf Teşkilatı ile geliştirilen ilişkilerin Üniversite-Kamu İktisadi Kuruluşu işbirliğine önemli katkılar sağlayacağını belirterek PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.