3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı

Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneğince (Sağlık-Der) Türkiye’de sağlık alanında gerçekleştirilen çalışma ve reformlara destek olmak amacıyla düzenlenen “3. Sağlık Yönetimi Kongresi” Sağlık Yönetiminde Yeni Türkiye Vizyonu başlıklı I. Oturumu ile başladı. “Sağlık İstihdam Politikaları ve Planlama” başlıklı II. oturumun başkanlığını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, “Türkiye’de Sağlık İş Gücünün Gelişiminde Üniversitelerin Rolü” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilen kongre 16 Nisan 2015 Perşembe günü tamamlanacaktır. Sağlık sektöründe yönetim boyutu, hasta güvenliği, akreditasyon, bilgi yönetimi ve bilgi teknolojileri gibi konuların işleneceği kongreye Bakanlıkların üst düzey yetkilileri, akademisyenler, kamu ve özel sektör uygulayıcıları, yurtiçinden ve yurtdışından bilim adamları ve uzmanlar katıldı.

3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı 1 3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı 2 3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı 3 3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı 4 3. Sağlık Yönetimi Kongresi Başladı