Üniversitemizde Bir İLK!

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Uluslararası PEARSON ASSURED akreditasyon sürecini başarı ile tamamlamıştır.

Yabancı Diller Yüksekokulumuz İngiltere’nin en büyük akreditasyon kurumu Pearson  Assured ile bir yılı aşkın süredir yürüttüğü görüşmeler ve hazırlıklar sonucunda sistemini uluslararası düzeye taşımış olduğunu belgelemiştir.

Pearson  Assured yetkililerinin kampüsümüzü ziyaretleri ile Yüksekokul yönetimi, akademik ve idari kadrosunun yanı sıra öğrencilerle yapılan görüşmeler ve ders gözlemleri yolu ile detaylı bir inceleme sonucunda Yüksekokulumuz yönetim ve iletişim  sistemleri, öğretme ve öğrenme ve değerlendirme süreçlerinde yüksek standartlara sahip olduğu konusunda akredite etmişlerdir.

Bu süreçte bizlere destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet BARCA, sürecin yürütülmesinde Müdür Yardımcısı Şinasi YAŞAR, Koordinatörlerimiz Müge AKGEDİK CAN, Zehra TOPAÇ, Aslı ÜSTÜN, Ümit TEKİR, Bahar PATİŞ,  Sınav Birimi Başkanı Ayşe TAŞKIN  ve birimin diğer üyeleri, Müfredat Birimi Sorumlusu Aslı YANIK, Yüksekokul Sekreterimiz Yüksel ÜNALDI ve diğer idari personelimiz ile bu sürecin her aşamasında yer almış, sistemimizin en değerli üyeleri olan okutmanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.

Mümin ŞEN

Müdür Yardımcısı