Gençlik ve Medeniyet Söyleşisi Cinnah Yerleşkemizde Gerçekleşti

Üniversitemiz Genç Fikirler Atölyesi tarafından hazırlanan “Gençlik ve Medeniyet” konulu söyleşiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Ak Parti Samsun Milletvekili ve Gençlik ve Spor Eski Bakanı Sayın Suat KILIÇ ve Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sevgi KURTULMUŞ’un katılımları ile gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu program Üniversitemiz Genç Fikirler Atölyesi Kulübü Başkanı Ahmet BAYKAL’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından “Gençlik ve Medeniyet” üzerine konuşma yapan Prof. Dr. Sevgi KURTULMUŞ, her gencin tarihinden dersler alarak geleceği için bugünden çalışması gerektiğini, gençlerin milletimizin tarihini çok iyi bilmesi gerektiğini, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak bilinçli gençler yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Sayın Suat KILIÇ tarafından yapılan sunum kapsamında her gencin bir hedefinin olması gerektiği; ülkemiz ve dünya medeniyeti için başta gençlerimiz olmak üzere her bireyin kendisini her alanda geliştirmesi bir zorunluluk olduğunu vurgulandı. Program katılımcılar tarafından Suat KILIÇ’a  yöneltilen soruların cevaplamasıyla sona erdi.