REKMER 2. Dönem Girişimcilik Eğitim Programı Başlıyor

Üniversitemizde Küme Akademisi ve Rekabet Araştırmaları Merkezinin (REKMER) öncülüğünde ilk dönemi geçen sene gerçekleşen eğitimlerin 2. Dönem Girişimcilik Eğitim Programı başlayacaktır.

Girişimci bir üniversite olma vizyonuyla hareket eden üniversitemize yakışacak, kapsamlı bir eğitim programı olan Girişimcilik Eğitimlerine ,Yıldırım Beyazıt Üniversitesi lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve öğretim üyelerini katılabilir. Bu eğitimlerle katılımcıların girişimcilik konusunda gerekli kavramsal altyapıyı öğrenmeleri ve bu teorik bilgileri pratik hayata nasıl uygulayabileceklerini görmeleri sağlanacaktır. Toplam 3 ay sürecek olan programa her disiplinden öğrenciler ve akademisyenler başvurabilir. Eğitimler hem akademiden hem de özel sektörden isimlerden oluşan deneyimli bir kadro tarafından verilecektir.

3 ay sürecek bu kapsamlı eğitimde aşağıdaki dersler verilecektir:

• Girişimciliğin Temelleri
  • İş Modellemesi
  • Tecrübe Paylaşımı
  • Etkili Sunum
  • Liderlik ve Yönetim Becerileri
  • Finansal Okuryazarlık
  • Mentorlük Uygulaması
  • Strateji
  • Pazarlama Yöntemi
  • Finansal Yönetim
  • Üretim Yönetimi
  • Girişimciler için Dış Ticaret
  • Bilişim Alanında Girişimcilik

Yalnızca Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerine ve çalışanlarına yönelik olan bu eğitimde siz de yer almak istiyorsanız acele edin.

Son başvuru tarihi: 11 Mart 2015

Eğitim Başlama Tarihi: 16 Mart 2014

Başvuru: http://rekmer.org/girisimcilik-egitimi/

Not: Ücretsiz olan eğitimimizin kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır, başvuranlar arasından mülakat ile seçim yapılacaktır.