Üniversitemizde Sanayi AR-GE ve Proje Günleri’nin İkincisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin geleneksel hale getirdiği Sanayi AR-GE ve Proje Günlerinde bu hafta İvedik OSB ile KOSGEB öğrencilerimizle buluştu.

Etlik 15 Temmuz Binamızda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik gerçekleştirdi. Programda KOSGEB Ostim Müdürü Köksal Özen, Teknopark Ankara Genel Müdürü Fatih Mutlu, Medikal Cihazlar AR-GE’den İbrahim Çetinkaya ile Ertunç Özcan ve Lapis Havacılıktan Halim Sertbaş sunumuyla devam etti.

Program soru-cevap kısmının ardından sona erdi.